5

DE CHALETS

Voor families die graag wat meer ruimte hebben of met verschillende bevriende gezinnen op vakantie willen, hebben we onze Mountain Tribe chalets. Ze zijn idyllisch gelegen in Alpe D’Huez Altiport en bieden al het nodige comfort. Geniet van de vele troeven zoals een terras, panoramisch uitzichten, bergsfeer, open haard, bubbelbad en een sauna.
’s Avonds kan je de lokale keuken ontdekken in ons restaurant. De kids kunnen aansluiten bij de activiteiten, maar als de ouders er liever eens alleen op uittrekken, dan kan dat zeker want we hebben onze Mountain Tribe Kids Club.

CHALET ALTIPORT

Altiport is een recent gebouwde chalets die direct aan de lift is gelegen. De Altiport A chalet heeft een grote leefruimte van 150m² voor maximaal 12 personen. De Franse charme vind je doorheen de hele chalet terug: van de keuken tot de eetkamer & van het salon tot de badkamer. De zes slaapkamers zijn als volgt verdeeld: vier kamers met twee eenpersoonsbedden en twee kamers met tweepersoonsbedden.

Na een dag vol avontuur zal het dubbel deugd doen om even te ontspannen op het terras of in de privé sauna van je chalet.

De voordelen van chalet Altiport : 

  • De ontspanningsruimte met sauna
  • De ideale ligging aan de voet van de lift in de wijk Altiport

Practicals:

  • Bedlinnen & handdoeken zijn inclusief.
  • Kids Club inbegrepen in de prijs.
  • Parking bij de appartementen (prijzen verkrijgbaar op aanvraag)
  • Toeristenbelasting kan je ter plaatse betalen bij de Mountain Tribe receptie.